Fecha: 19 al 21 de Octubre.

martindelpincho2012-2-1024x768

Con la participación de 24 establecimientos.

Recordamos que el año pasado se vendieron más de seis mil pinchos, lo que esperan repetir en esta nueva edición.

Se repartirán gastromapas con dos rutas una por Sotrondio y Blimea y la segunda por El Entrego.

RUTA SOTRONDIO-BLIMEA

  • Mesón La Cabaña – “Brocheta ibérica y de la güerta con bolines de quesu cruxente”
  • Espacio Gourmet Palermo – “Patates rellenes a la mio manera”
  • Les Carboneres – “Emparedáu cruxente de bocarte y anchoa con salsa Tártara”
  • Casa Josefina – “Fayuelu d´anchoa con llazu de xamón”
  • Sidrería Crespo´s – “Chipirones rellenos encebollaos”
  • Sidrería San Mamés – “Otru rollu diferente de presa ibérica”
  • Café Peña Mayor – “Brocheta Peña Mayor”
  • Café El Secañu – “Bombones de mar”
  • Café El Cascayu – “Albóndigues caseres al tomate natural y patates panaderes”.

RUTA L´ENTREGU

  • Bar La Güestia – “Bacaláu al pistu la casa”
  • Sidrería El Semáforo – “Bocáu de güerta ibérica”
  • El Ocho de Chapó – “Delicia de monte asturianu”
  • Sidrería La Tená – “Pastel de carnes gratináu”
  • Sidrería Mejuto – “Coyonudu”
  • Sidrería El Puente – “Pinchu El Puente”
  • Sidrería La Laguna del Rio III – “Quiché de trigueros en salsa afuega´l pitu”
  • Sidrería El Zamorano – “Cebolla ibérica”
  • Vinoteca Domoe – “Xabalí gobernáu con patatinos y boletus”
  • Casa del Pueblo – “Hoxaldre de bacaláu al pistu”
  • Sidrería La Conda – “Tosta de solomillu con champiñones y cebolla caramelizada”
  • La Bodeguina de Úrsula – “Rollu de Sarmale”
  • Espacio Gourmet Cervantes – “Callos de bacaláu con güevín de codorniz”
  • Café El Castañéu – “Tosta dulce de mar y tierra”
  • Restaurante El Urogallo – “Montadín de patata y picadiellu con quesu Vidiagu”

Comenta la fiesta en Facebook

Para escribir un comentario visita nuestro foro http://foro.asturiasdefiesta.es/viewtopic.php?t=4784

AsturiasdeFiesta.es en Facebook